Pravno obvestilo

Ta stran in dokumenti, povezani spodaj, so skupaj imenovani "Pogoji uporabe"

Uporaba te spletne strani pomeni priznanje in sprejemanje vseh veljavnih določb "Pogoji uporabe".


Omejitev odgovornosti

Leskovar design d.o.o. se bo trudil za najboljše možno delovanje vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo.

Vsi uporabniki uporabljajo www.leskovardesign.si na lastno odgovornost. Niti Leskovar design d.o.o., niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi www.leskovardesign.si ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na www.leskovardesign.si ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Leskovar design d.o.o. tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Leskovar design d.o.o. ne more biti odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe www.leskovardesign.si.

Leskovar design d.o.o. se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Leskovar design d.o.o. lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.


Avtorske pravice Copyright © 2012-2015 Leskovar design d.o.o.

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani in podstrani www.leskovardesign.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja podjetja Leskovar design d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.