PVC Vhodna Vrata

Si želite ustvariti dom, tako da bo vaša hiša predstavljala toplo in varno zavetišče za vašo družino?

Vhodna vrata stavbe naredijo prvi vtis na obiskovalca. Inoutic sistemi in profili povdarjajo stil in moderno obliko, poleg tega pa nudijo tudi varnost vašega doma. Gradnja hiše je zahteven proces, ki mu namenjamo ogromno časa, v upanju, da se bomo doma počutili sproščeno in brezskrbno.

Ko opremljamo hišo ali stanovanje, se slej kot prej moramo odločiti tudi za izbiro vrat, ki povezujejo naš dom. Pri Leskovar design d.o.o. imamo na voljo široko ponudbo različnih modelov vhodnih vrat. Vhodna vrata so lahko povsem klasična, če pa je vaš dom narejen v modernem slogu, si pa lahko izberete tudi moderna vrata.

Za naša vrata je najpomembnejša izvedba nizkega praga, ki s termično prekinitvijo alu profila zagotavlja izvrstne izolacijske vrednosti. Izvedba omogoča uporabo vseh običajnih okovij, odvod vode iz konstrukcije je sistemsko in neopazno izveden.
Nizki prag je v skladu s standardom DIN 18025, ki opredeljuje gibanje brez ovir za osebe z omejenimi sposobnostmi gibanja.

Vrata so lahko tudi steklena, imajo različne barvne dodatke in posebnosti pri kljukah ali ročajih. Zadovoljstvo stranke dajemo na prvo mesto, zato nam je izredno pomembno, da ima vaš dom tak vrata, ki vas varujejo pred nepridipravi. V ta namen v vhodna vrata vgrajujemo ključavnico s trikratnim zaklepanjem GU automatic, ki omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, se ne povesijo in obenem odlično tesnijo.

Vsa vrata imajo tečaje, ki omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo tudi izredno močno nosilnost. Vsa naša vrata imajo Alu pohodni prag s termično zaporo, za večjo trdnost vrat pa skrbijo ojačani vogali vratnih kril.